HABER ARŞİVİ

16
GERKAV OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

 GERKAV Olagan Genel Kurul Toplatısı Genel kurulu,Kurucular Kurulu tarafından 1 yıllık Faaliyet raporları ve Denetim Raporları ile Bilançolar kurucu üyeler tarafından onaylanmıstır. Derneğimize katılım sağlayan hemeşehrilerimize teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

07
Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere…

 
Agactan dökülen her Yaprak duacınız Kur’an-ı Kerim yoldaşınız olsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun.
 
Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı

olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.
 

[Devamını oku...]

11
Sn.Sertçelik'i zayeret

GERKAV Yönetimi olarak Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. Seyit Sertçelik'i ziyaret ettik.

[Devamını oku...]

21
Gerkav Bursiyerleri ve Hayırseverleri İftarda Buluşturdu

GERKAV, 12 Temmuz Ankara’da, 20 Temmuz Gerede Esentepe’de Bursiyer öğrencileri ve Hayırsever hemşerilerimizi iftar yemeğinde bir araya getirdi.

[Devamını oku...]

24
HACI BAYRAMA TAŞINDIK

Vakfımızın 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2013 Cumartesi günü  Hacı Bayramdaki yeni binasında yapıldı. Divan başkanlığını Ahmet KAHRAMAN, Kâtip üyeliği Süleyman GÜLCAN’ın  yaptığı toplantıda yönetim kurulu başkanımız M.Ziya KAHRAMAN 2012 yılı faaliyet raporunu okuyarak üyelerimizi bilgilendirdi.

[Devamını oku...]

14
14 Haziran Bolu Günleri

 Bolu tanıtım günlerinde GERKAV standını ziyaret eden Bolu valisi İbrahim ÖZÇİMEN, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi KÜPÇÜ Gerkav çalışmaları hakkında Başkanımız M.Ziya KAHRAMAN'dan detaylı bilgi aldılar. Sayın Valimiz Eğitimin önemi ve eğitime destek verilmesi konusunda görüşlerini paylaştı.

[Devamını oku...]

17
Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları

 2011 yılında 1416 Sayılı Kanun kapsamında yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri için adaylardan tercih alınacaktır.

[Devamını oku...]

24
Gerkav 2011 İftar Yemeği

 5 Ağustos 2011'de Ankara Kratya Düğün ve Toplantı salonun'da yapılan İftar programının 2. si Esentepe Havuzlu Bahçe Uzman Restoranda 7 Ağustos 2011 Pazar günü gerçekleştirildi.

[Devamını oku...]

06
GERKAV'ın Merkezi Yakında Hacıbayram' da

 GERKAV, mülkiyeti vakfa ait Ovacık taki arsasını satarak ve hayırsever bir hemşehrimizin 75.000 TL' lik yardımı ile Ankara' nın manevi değerlerinden HACIBAYRAM VELİ bölgesinde Güvercin Sokak No:32 de yer almıştır. Yakında yine hemşehrilerimizin yardımlarıyla bina inşaatına başlayarak merkezimizi bu bölgeye taşımış olacağız. Böyle hayırlı bir olayın ramazan ayına denk gelmesi bizleri daha da mutlu etmiştir. Merkezi yerde olmasında dolayı tüm hemşehrilerimizinde buluşağı bir nokta olacaktır. Allah yardımlarınızı şimdiden kabul eylesin.

[Devamını oku...]

Sayfa 15 / 15İlk   Geri   6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  İleri   Son