HABER ARŞİVİ


24
Vakfımızın 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2013 Cumartesi günü  Hacı Bayramdaki yeni binasında yapıldı. Divan başkanlığını Ahmet KAHRAMAN, Kâtip üyeliği Süleyman GÜLCAN’ın  yaptığı toplantıda yönetim kurulu başkanımız M.Ziya KAHRAMAN 2012 yılı faaliyet raporunu okuyarak üyelerimizi bilgilendirdi.

Denetim Kurulu raporu Nusret DEĞİRMENCİOĞLU tarafından okundu.

Bilanço ve Gelir/Gider hesaplarının muhasip üye Süleyman GÜLCAN tarafından okunmasını  müteakip gündem gereği müzakerelere geçildi. Bu maddelerde söz alan olmadığından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu,  bilanço ve gelir/gider hesapları ayrı ayrı oya sunuldu. Her bir konu oy birliği ile ibra edildi.

2013 yılı tahmini bütçesi görüşülürken  önümüzdeki dönemde bursiyer öğrenci sayısının asgari 350, burs miktarının aylık 150.-TL olması oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan seçimler sonucu 2 yıl için Yönetim Kurulu üyeliklerine M.Ziya KAHRAMAN, Abbas KAHRAMAN, Şaban BAŞDURAK, Ramazan GÖRGÜLÜ, Ömer BAYGIN, Süleyman GÜLCAN ve Yakup EVİRGEN; Denetim Kurulu üyeliklerine ise Adem ALTUNDAĞ, İbrahim Sadi ÖZALP ve Cafer ALAGÖZ getirildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde Prof.Dr Kemal GÜÇLÜOL, Prof. Dr. Fevzi KUTAY, Meclis eski Başkan Vekili İsmail ALPTEKİN, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali GÖKŞİN ve Mithat DAYIOĞLU söz alarak, gerek Hacı Bayram Binamızın vakfımıza kazandırılmasın da ve gerekse Bursiyer öğrenci sayısının artırılmasındaki  gayretlerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı M.Ziya KAHRAMAN’nın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek teşekkürlerini belirttiler.

Son olarak Divan Başkanı Ahmet KAHRAMAN  Yönetim Kurulu Başkanımıza söz verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ziya KAHRAMAN katılımcılara, Hacı Bayram Binamıza katıkıda bulananlara ve burs desteği sağlayan hemşerilerimize teşekkür ettikten sonra, yeni vakıf merkezimizin hemşerilerimize hayırlı olması dilekleriyle konuşmasını tamamladı.

Hemşerimiz Hacı Bayram Cami İmam Hatibi Yunus KOÇAN’ın okuduğu Kuran-ı Kerim ve yaptığı dua ile yeni binamızın açılışı da tamamlanmış oldu. 

Tören sonunda Hacı Bayram binamıza maddi katkılarda bulunan hemşerilerimize günün anısına birer plaket takdimi yapıldı.
Okunma Sayısı: 2504
resim