HABER ARŞİVİ

Entries for Haziran 2017

24
RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

  Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramı dileğiyle.

[Devamını oku...]

21
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN.

 “Kadir gecesini, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan bekleyerek ibâdet ve tâatle geçiren kimsenin -kul hakkı hâriç- geçmiş günâhları bağışlanır.”

[Devamını oku...]

19
2017 ANKARA İFTAR PROĞRAMI

 GERKAV bu yıl Hayırsever işadamları,bursiyer öğrencilerimiz ve aileleri ile  Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesinde iftar programında buluştu.

TBMM Katip Üyesi Bolu Milletvekili Av.Fehmi Küpçü,

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sn.Yüksel COŞKUNYÜREK, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail ALPTEKİN ve üst düzey bürokratlarımızın da katıldığı programda duygulu ve heyecan verici konuşmalar yapıldı.

 

GERKAV'ın ev sahipliği yaptığı İftar Programının ikramını;

FK Mobilya Tasarım, Baki KAHRAMAN ve Oğulları , Fatih,Faruk,Faik ve Fuat KAHRAMAN finanse etmiştir

Allah Bereketlerini artırsın.

[Devamını oku...]

06
GEREDE İFTAR

   02 Haziran 2017 Cuma günü Gerede Uzman Restorant'da her yıl yapmakta olduğumuz iftar proğramımız  yönetim kurulu Başkan yardımcımız Sayın Mithat DAYIOĞLU'NUN Sponsorluğun'da Hayırsever Hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 

[Devamını oku...]

02
Ramazan ayınız mübarek olsun...

  Ramazan ayınız mübarek olsun.

Zekatlarınız için 0 312 231 31 73 nolu telefondan bizeulaşabilirsiniz.

[Devamını oku...]